nedelja, 2. junij 2019

ZADNJI VIKEND V HOUSEKEEPINGU

SOBOTA, 1. 6. 2019

Po zajtrku sva pričeli z delom. Najprej sva očistili bar ter stranišče v baru. Napolnili sva vozičke s posteljninami in kozmetične škatlice. Iz "office-a" (prostor, kjer se nahajajo vsi pripomočki, ki jih sobarice potrebujejo) sva na vsako nadstropje odpeljale vozičke. Potem pa je vsaka odšla s svojimi sodelavci na določeno nadstropje urejat sobe. 

Po kosilu sva se spočili in nato odšli do mesta, saj nama je zmanjkalo vode. Pojedli sva še sladoled, saj je končno bilo lepo, toplo vreme in se vrnili v hotel. 

Pogledali sva še finale Lige prvakov in zaspali. 

NEDELJA, 2. 6. 2019

Z delom sva pričeli kot običajno ob 8. uri. V office-u nama je sodelavka pustila listek z delovnimi nalogami: očistiti oba bara in stranišče. Nato sva napolnili kozmetične škatlice ter v nekaj sob zamenjali posteljnino.Ker je nedelja po prazniku, so skoraj vsi gostje zapustili hotel in smo skoraj vse sobe morali generalno očistiti. Zadnji dan v housekeepingu je bil precej naporen, daljši kot običajno in brez pavze. Delali sva do 15.30 in zato skoraj ostali brez kosila.

Po kosilu sva se spočili in sprehodili do restavracije H1, kjer je Iva pojedla pomfri, jaz pa burger. Po poti nazaj pa sva se vstavili še ob jezeru.

Ko sva se vrnili v hotel sva napisali še blog in odšli spat. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar