ponedeljek, 20. maj 2019

ODHOD NA PRAKSO



 SOBOTA, 18. 5. 2019

Letališče v Münchenu

Iz Postojne smo štartale ob 10. uri izpred ICST (Izobraževalni center sodobnih tehnologij)  in se odpeljale na letališče Ronchi v Trstu. Tja smo prispele ob 11. uri in naredile check-in ter se kasneje vkrcale na letalo. To je bila najina prva vožnja z letalom, ki je bila precej kratka.  Letele smo do Münchena, kjer smo čakale pet ur na letalo za Padenborn. Letališče v Münchenu je ogromno, vendar smo si naš terminal hitro ogledale in  se nato samo  še dolgočasile. Drugi let je bil ravno tako kratek. Ko smo
Welcome hotels Hennese
prispele v Padenborn smo prevzele naše kovčke in se odpravile do izhoda. Tam bi nas moral čakati taksi, ki ga pa ni bilo. 
 Zato je Profesorica Dekleva, ki je naša spremljevalka odšla na informacije in tam naročila drugi taksi. Po eni uri čakanja smo uspešno prispele v Welcome Hotels Hennesse, kjer smo se prijavile in dobile sobe. Nastal je problem, ker so dobili napačno informacijo, da začnemo delati že v nedeljo, vendar so to hitro uredili. Po namestitvi smo se še malo podružile in gledale Evrovizijo, nato pa šle spat.



NEDELJA, 19. 5. 2019


H1 am See
V nedeljo smo spoznale profesorico Claudio, ki uči na lokalni šoli. Pokazala nam je okolico hotela in jezero, nato pa smo se skupaj z njo in profesorico Dekleva sprehodile še do mesta, kjer nam je pokazala kje so trgovine, avtobusna in železniška postaja ter pošta. Imele smo bolj sproščen popoldan, ker je začelo močno deževati. V poznih popoldanskih urah smo se odpravile do restavracije H1 am See, kjer smo večerjale, ker v hotelu za ta dan nismo imele organizirane prehrane (pričakovali so nas šele v nedeljo). Po tem pa smo se še sprehodile ob jezeru, do jeza. Ko smo se vrnile smo z Jano gledale nadaljevanko in se po tem odpravile spat.

Ni komentarjev:

Objavite komentar